Presentació

—————————-

El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) és una associació cultural fundada en 1982, dedicada a l’estudi i difusió de la història local i a la conservació del nostre patrimoni. Forma part de la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià, i també està adscrit a la Comissió de Patrimoni Material i Immaterial del Consell Municipal de Cultura d’Alcoi.

L’associació compta, entre el seus més de 130 socis, amb historiadors, arqueòlegs, filòlegs, geògrafs, musicòlegs i investigadors de tota mena, i està oberta a qualsevol interessat en la cultura alcoiana.

Anualment, organitzem de febrer a novembre el cicle “10 excursions voltant Alcoi” junt al Museu Arqueològic Municipal, per conéixer el patrimoni urbà i els jaciments arqueològics dels voltants. En la tardor promovem les jornades “Coneixent la nostra Història”, sempre dedicades a un tema monogràfic que sol coincidir amb alguna efemèride. De tant en tant fem també jornades de convivència per als socis a Vil·la Vicenta – El Salt, o visites culturals i gastronòmiques a algunes ciutats properes, i tanquem l’any amb un sopar que sol utilitzar-se d’homenatge a algun personatge o col·lectiu alcoià destacat. A banda, el CAEHA promou publicacions relacionades amb els seus camps d’estudi i assessora o participa activament en diferents events, com ara la Fira Modernista.

A banda d’aquest lloc web, també pots trobar-nos a Facebook, Instagram i al nostre canal de Youtube.

—————————-