De nou començàvem l’any, el 14 de gener, amb el sopar anual de socis en el restaurant El Salt, de l’Hotel AC. En el 80é aniversari del seu traspàs, aprofitàrem per editar, junt a La Unión Alcoyana, el llibret Reconeixement del CAEHA a Domingo Espinós Vilaplana (1864-1936), que incloïa també el facsímil Diabetes sacarina.
A partir de febrer, tornaríem a participar en el cicle de “10 excursions voltant Alcoi”, que s’havia consolidat amb molt d’èxit entre el públic. Les noves propostes eren: Jorge Doménech, “Urbanisme i habitatge obrer a Alcoi”; Ricard Pla i Mari Llanos Iborra, “Cent vint anys de Bombers a Alcoi (1862-1982)”; Lluís Serra, “Els arbres urbans d’Alcoi”; Quico Carbonell, “Alcoi, plató de cinema (1923-2014)”; i Ramón Molina, Pedro J. Parra i Josep M. Segura, “Les fonts urbanes d’Alcoi”.
El 21 de març va ser presentat a l’església de Santa Maria el llibre Entre l’obligació i la devoció. Història de la construcció de la nova església parroquial d’Alcoi (1697-1812), de José María Soriano Bellver, amb participació del CAEHA i edició per part de El Nostre.
Al mes d’abril, la Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals del País Valencià es va reorganitzar i refundar, i el CAEHA va celebrar una assemblea on va decidir incorporar-se com a centre associat.
Aquest any es tornaria a organitzar una visita cultural i gastronòmica per a associats, concretament a la Vall dels Alforins, el 21 de maig, on coneguérem el jaciment de la Bastida de les Alcusses i les bodegues del Celler del Roure.
Les jornades Coneixent la nostra història anirien dedicades a “L’exili alcoià”, i se celebrarien en setembre. Les conferències serien a càrrec de Rafael Hernández i Antonio Castelló, “Fi de la guerra i exili alcoià al nord d’Àfrica”; Francesc-X. Blay i Àngel Beneito, “Els exiliats alcoians a Europa”; i Àngel Beneito, Jordi Ortiz i Josep Lluís Santonja, “L’exili polític i cultural alcoià”.
Aquell mateix mes se celebrava la primera edició de la Setmana i Fira Modernista d’Alcoi, i des del CAEHA hi vam voler col·laborar amb una taula rodona: “Vicente Pascual i el Modernisme a Alcoi”, a càrrec de Crispina Ruiz, Juan José Moya, Jorge Doménech i Jacqueline Charron, moderada per Pedro J. Parra, i en la que es recuperaria l’exposició de l’any anterior sobre l’arquitecte. També Pedro J. Parra va fer la conferència “La vida alcoiana en l’època del Modernisme”, i Elisa Beneyto i Lluís Vidal oferiren una ruta tematitzada pel Cementeri d’Alcoi.
En novembre vam participar al Congrés: “La primera frontera meridional Valenciana de 1244 a partir del tractat d’Almisrà”, organitzat en diverses poblacions junt a l’Associació Cultural del Tractat d’Almisrà, l’Institut d’Estudis de les Valls de Mariola, la Universitat d’Alacant i la Càtedra d’Art Antoni Miró. En concret, foren les de Ricard Bañó, “Els primers pobladors medievals d’Alcoi”, i Josep Lluís Santonja: “La família D’Escals, alcaids del castell d’Almisrà”, tot i que la de Bañó es va ajornar per indisposició seua.
Com a culminació de l’homenatge a Juan Botella Asensi i als alcoians exiliats, Rafael Hernández i Jordi Ortiz farien una introducció crítica al llibre El caso de España, obra inconclusa del propi Juan Botella, que es repartiria el 16 de desembre al sopar de socis al restaurant Lolo.